Miért válassz minket ügyviteli szoftverek kérdésben?

Az Ügyviteli rendszer kifejezést olyan szoftverre értjük, amelyek egy “csomagba” foglalnak össze bizonyos területet (pl.: webáruház kezelés, számlázás, gyártás, stb.). Az efajta ügyviteli szoftver több, egymásba épülő modulból épül fel. Ezáltal felgyorsíthatja egy vállalkozás mindennapi munkafolyamatát (nem kell 3-4 külön programot használni, minden funkció elérhető egy szoftveren belül). Az átlátható és egyszerű kezelése miatt egy-egy ügyviteli rendszer könnyedén beilleszthető a napi rutinba.

Egyedi megoldás érdekel?

Mi nem csak előre elkészített szoftverekkel látjuk el az ügyfeleket, hanem személyre is szabjuk. Amennyiben megfelel valamelyik szoftverünk, de úgy látod, kellenek módosítások programban, hogy még hatékonyabban tudj vele dolgozni, töltsd ki az űrlapot, és rövid időn belül felvesszük veled a kapcsolatot!

Szoftver csomagok

Nézd meg csomagajánlatainkat!
Mindhárom csomagot bátran ajánljuk minden kezdő vállalkozásnak, illetve olyanoknak, akik még nem mertek áttérni a számítógépes adatrögzítésre, számlakészítésre. Válogass a Számlázó csomag-tól kezdve egészen a Webáruházaknak csomag-ig.

SZÁMLÁZÓ CSOMAG

Számlázó program
(NAV számla kapcsolattal)
Proforma számla
Számla nyilvántartó
Pénztár program
Iktató program
Előleg és Végszámla modul

KÖLCSÖNZŐ CSOMAG

Készletnyilvántartó program
Számlázás
(NAV számla kapcsolattal)
CRM szoftver
Kölcsönző szoftver
Kölcsönző szoftver – Word alapú nyomtatványok

WEBÁRUHÁZAKNAK CSOMAG

Készletnyilvántartó
Árajánlat
Vevői megrendelés
Terméknyomtatás saját etikettre
CRM szoftver
Webáruház kapcsolódás
stb.

Miről is szól az Ügyviteli szoftverek?

Az ügyviteli szoftverek vagy ügyviteli rendszerek egy összefoglaló név. A különböző, cégeket támogató szoftverek úgynevezett “gyűjtő neve”. Beletartozik minden egyes kész és egyedi szoftver, amelynek ügyviteli (cég-, vagy vállalatműködési) jellege van. Ilyen például többek között a Számlázó program, mely kihagyhatatlan egy cég működésében. Továbbá az ügyfélnyilvántartó (CRM) szoftver, amely akár az érdeklődőket, ügyfeleket és saját dolgozókat tarthat nyilván. Nemcsak nevek szerint, hanem eléhetőségek, megtörtént, illetve leendő események szerint is. Nem elhanyagolható még a felsorolásból a készletnyilvántartó szoftver. Bár neve alapján egyszerűnek hangzik, de tudásban eléggé összetett (például: termék karbantartás, importálás és exportálás, bevételezés, szállítólevél, számla, leltár, stb.). Röviden összefoglalva erről is szól az ügyviteli szoftverek, vagy másnéven ügyviteli rendszerek.

Válasszon az alábbi Ügyviteli szoftver csomagok közül

A weboldalon feltüntetett árak az ÁFA-t nem tartalmazzák. A MEGVÁSÁROLT csomaghoz 1 év utánkövetés jár.

Ügyfeleink véleménye

Nézd meg, mit mondanak rólunk ügyfeleink, illetve hogy milyenek az ügyviteli szoftverek!