Kölcsönző csomag

390 555 Ft +ÁFA

Az alábbi modulokra kattintva tekinthetőek meg a csomagösszetevők tulajdonságai:

Cikkszám: CSOM-005 Kategória: Címkék: , , , ,

Leírás

A Kölcsönző csomag tartalma:

 • Készletnyilvántartó
 • CRM
 • Kölcsönző
 • Kölcsönző szoftver – Word alapú nyomtatványok

Ezt a csomagot legfőképpen kölcsönző cégeknek, illetve valamilyen szinten kölcsönzéssel foglalkozó cégeknek ajánljuk (azaz nem ez a fő profil). Egy terméknél megadhatjuk, hogy kölcsönözhető-e vagy sem. A kölcsönző modulban csak azok a termékek jelennek meg, amelyeknél bepipáltuk a termék karbantartásban a “Kölcsönözhető?” rubrikát. Megadhatunk termékenként kölcsönzési árakat, illetve törés, sérülés, mosás, stb. kiegészítő árakkal is bővíthetjük a terméket.

Ha saját, megszokott Kölcsönzési nyomtatvánnyal rendelkezik, akkor a Word alapú nyomtatványok modul segítségével használhatja a Kölcsönző szoftvert.

A Kölcsönző program beépül a Raktár programba.
A Termék karbantartásnál meg lehet határozni, hogy a termék kölcsönözhető-e, illetve eladható-e. A Kölcsönző program-ban nyomon követhetjük, hogy az adott kölcsönzés lefoglalva, kölcsönözve , vagy visszahozva fázisban van.
Bérleti, mosási, törési árat tudunk meghatározni.Egyedi kölcsönzési díjakat adhatunk meg ügyfelenként, ugyanarra a termékre. A korszerű naptár funkció segítségével nyomon követhetjük a kölcsönzést – még az ütközéseket is figyeli.Átvételi és visszahozatali bizonylatot is lehet nyomtatni belőle.

Hogy működik egy új kölcsönzési folyamat a Kölcsönző szoftverben?

Lépések:

 1. Egy felugró ablakban ki lehet választani az ügyfelet, aki elvinné a kölcsönzendő tételeket.
  Pillanatokon belül rá lehet keresni az ügyfél nevére, azonosítójára, telefonszámára, email címére stb.
  Ha új kölcsönző cég, menet közben rögzíteni lehet a kölcsönző programban.
 2. Ezután opcionálisan kitölthetünk jó néhány adatot, mely a kölcsönzéshez kapcsolódik, például: Helyszín, Kölcsönzés neve, Megrendelési,helyszíni és saját kapcsolattartók összes adatai.
 3. Kiválasszuk a kölcsönzés Kezdő és a Záró  időpontjait. A kölcsönző program automatikusan kiszámolja a kölcsönzés napjainak a számát (melyet felül lehet bírálni).
 4. Az új  kölcsönzés alapértelmezetten Árajánlat státuszba kerül, de át lehet állítani Lefoglalva, vagy Kölcsönözve státuszba is (a kölcsönző program státusz váltásáról lentebb olvashat részletesen).
 5. Hozzáadjuk a kölcsönzés tételeit. A tétel kiválasztó ablakban – a megszokott módon – bármilyen adatra rá tudunk keresni, szűrni, vagy rendezni, például termék név, cikkszám, termék csoport, bérleti díj stb. Nagyon hasznos, hogy már itt láthatjuk, hogy az adott termékből hány darab van lefoglalva, hány darab van kikölcsönözve és hány darab adható ki az adott idő periódusra. A kölcsönző program még az adott termék teljes történetét is meg tudja mutatni.
 6. A hozzáadott tételeket a kölcsönző program megjeleníti a “kosár” táblázatban, ahol automatikusan megjeleníti a Termék törzsben rögzített kölcsönzési árat.
  Lehetőség van arra is, hogy tételenként külön kezdő és záró időpontot adjunk meg, de nem “lóghat ki” a kölcsönzés kezdő és záró időpontjától.
 7. Kinyomtatjuk a kölcsönzési nyomtatványt (például az ajánlatot) és véglegesítjük a kölcsönzést.

Ez a modul a Raktár program – alap csomag nélkül nem működik!

 

Kölcsönző program

Kölcsönző program

KÉPEK, VIDEÓK

StarSoft Kölcsönző program alapok, Kölcsönző szoftver kezelése

 

Go to Top