Rugalmas nyelv váltás a szállítólevélen modul

2 100 Ft35 990 Ft

Szoftvereink telepítésekor egyszeri költségként kiszámlázásra kerül a telepítési költség (7000 Ft+ÁFA).
Ha már egy meglevő szoftverünkhöz szeretné vásárolni/bérelni az adott szoftvert, akkor a telepítési költséget nem kell kifizetni.

A telepítés a díjbekérő ellenértékének kiegyenlítése (és az összeg megérkezése) után történik egy előre egyeztetett időpontban.

A telepítés időtartama függ attól is, hogy az adatbázis az Ön gépén lesz-e, vagy bérelné tőlünk (3990 Ft+ÁFA / hó).

Érdemes, ha van telepítve az Ön gépén (vagy ahol a szoftvert használnák) az AnyDesk nevű program.
AnyDesk-en keresztül tudunk rácsatlakozni az Ön számítógépére (telepítés, hibajavítás, távmenedzselés, stb.).
Ezt a következő linkre kattintva lehet letölteni: AnyDesk Downloader
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Ebben a modulban új nyelveket lehet létrehozni, melyet el lehet nevezni pl. angol,német,román, olasz, szlovák. Minden nyelvben megjelenik az eredeti szállítólevél összes statikus megnevezése pl. “Szállítólevél”,”Vevő”,”Egységár”, “Nettó ár” stb.

Két részből áll:

1. Szállítólevél nyelv beállítás

Ebben a modulban új nyelveket lehet létrehozni, melyet el lehet nevezni pl. angol,német,román, olasz, szlovák. Minden nyelvben megjelenik az eredeti szállítólevél összes statikus megnevezése pl. “Szállítólevél”,”Vevő”,”Egységár”, “Nettó ár” stb. Ezeket az elnevezéseket tetszés szerint át lehet írni.

2. Szállítólevél nyelv kiválasztás

Szállítólevél nyomtatás előtt ki lehet választani, hogy a korábban létrehozott szállítólevelek közül melyiket nyomtassa a program pl.”angol”. A program ilyenkor nyomtatás előtt lecseréli az összes szöveget a korábban megadott szövegre. Ezzel a modullal korlátlan számú különböző nyelvű szállítólevelet lehet létrehozni.