KéményMester – Raktár kiegészítés

2 950 Ft58 000 Ft

Ez a modul bármilyen fenti modulhoz rendelhető! Egy teljesen különálló professzionális Raktár szoftvert foglal magában, mely kapcsolatban áll a KéményMester szoftverrel.A KéményMester Munkalap moduljában a Raktár program termékei közül emelhetjük be a termékeket. A KéményMester programban a Munkalap modulon egy gombra kattintva a szoftver automatikusan létrehoz egy foglalást a Raktár programban. Foglalás frissítése a KéményMester programból a Raktár programba és fordítva.

Szoftvereink telepítésekor egyszeri költségként kiszámlázásra kerül a telepítési költség (7000 Ft+ÁFA).
Ha már egy meglevő szoftverünkhöz szeretné vásárolni/bérelni az adott szoftvert, akkor a telepítési költséget nem kell kifizetni.

A telepítés a díjbekérő ellenértékének kiegyenlítése (és az összeg megérkezése) után történik egy előre egyeztetett időpontban.

A telepítés időtartama függ attól is, hogy az adatbázis az Ön gépén lesz-e, vagy bérelné tőlünk (3990 Ft+ÁFA / hó).

Érdemes, ha van telepítve az Ön gépén (vagy ahol a szoftvert használnák) az AnyDesk nevű program.
AnyDesk-en keresztül tudunk rácsatlakozni az Ön számítógépére (telepítés, hibajavítás, távmenedzselés, stb.).
Ezt a következő linkre kattintva lehet letölteni: AnyDesk Downloader
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Olyan cégeknek készült szoftver, akik kéményekre specializálták magukat (kéménybélelés, kémény építés, kémények felújítása, javítása stb.)

A program fő egysége a munkalap, mely egy ügyfélhez kötődik. A munkalapoknak van aktuális fázisuk, melyek a következők lehetnek:

  • “Felmérésre vár”
  • “Ajánlatra vár”
  • “Ajánlatok”
  • “Megrendelt munkák”
  • “Folyamatban levő munkák”
  • “Szakvéleményre vár”
  • “Tartozik”
  • “Lezárt munkák”.

Minden munkalap alá korlátlan mennyiségű kémény tartozhat. A kéményekhez az alap tulajdonságokon kívül (pl. kémény anyaga, kürtő anyaga, kéményfej állapota, légbevezető hely stb.). Meg lehet adni fényképeket, készülékeket és szinteket (mindegyiket korlátlan mennyiségben).
A munkalapokhoz ezen kívül állományokat lehet hozzárendelni pl. Word, Excel, PDF, hang állomány dokumentumokat, melynek a helyét a program automatikusan megjegyzi és gombnyomásra megnyitja.

Így az adott szerződést pár hónap múlva nem kell előkeresni, mert a program tudja, hogy hol keresse.
Tételeket is hozzáadhatunk a munkalaphoz, árakkal együtt (melyeket a törzs adatból keres elő).

A munkalapokat ki lehet exportálni Excel formátumba. A program részletes munkalapot tud nyomtatni képernyőre, nyomtatóra, vagy PDF formátumba, melyet e-mailben el lehet küldeni az ügyfélnek.